דובדבנים מוקפצים בשרי

קינוח דובדבנים מתוק וחצוף בקלי קלות עם טוויסט אלכוהולי מפתיע

רן שמואלי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רן שמואלי
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דובדבניםצילום: GANNAMARTYSHEVA / Getty Images/i

תגיות קשורות:

רכיבים

  • דובדבנים טריים

  • מעט חמאה

  • ליקר שרי הרינג או מרסלה

  • גלידת וניל צרפתי איכותית

הוראות הכנה

שוטפים את הדובדבנים ומנתקים מהגבעול.

במחבת טפלון ממיסים חמאה, מקפיצים את הדובדבנים מעט בחמאה ומוסיפים ליקר שרי הרינג או מרסלה.

מבשלים את הדובדבנים בליקר מספר דקות ומגישים חם בקעריות מנה אחרונה בליווי גלידה וניל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ