פאי דובדבנים בקרם שקדים ומחלב

מתי לאחרונה השתמשמתם בתבלין המחלב שעשוי מגלעין הדובדבנים? רגע לפני שמסתיימת העונה, השף יניב גור אריה מכין פאי דובדבנים עשיר ועמוק טעמים עם טוויסט קטן בעלילה

יניב גור אריה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פאי דובדבנים בקרם שקדים של יניב גור אריה
צילום: שרית גור אריה
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית טארט 30 ס"מ

תגובות