עוגת גזר עם דבש וצימוקים - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת גזר עם דבש וצימוקים

מתכון של השף יוסי זוהר שהתוספת המעניינת: גבינת שמנת משדרגת את העוגה למשהו בין עוגת דבש לעוגת גזר עשירה מאוד

דרגת קושי: קל
עוגת גזר עם דבש וצימוקים
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 2

רכיבים

100 גרם חמאה

150 גרם סוכר

2 ביצים

100 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי (30% שומן)

2 גרם סודה לשתייה

150 גרם קמח תופח

120 גרם דבש

100 גרם גזר מרוסק

30 גרם צימוקים

1/2 כוס מים

קורט מלח

הוראות הכנה

1. מקציפים היטב את החמאה והסוכר עד לקבלת קרם אוורירי וחלק.

2. מוסיפים בהדרגה את הביצים, אחת אחת.

3. כאשר התערובת מוכנה מוסיפים בפעולת קיפול, לסירוגין, את הגבינה, את החומרים היבשים (סודה, קמח ומלח), המים, הדבש, ולבסוף את הגזר והצימוקים.

4. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומקומחת.

5. אופים כ-10 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות, ולאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה ל-170 מעלות וממשיכים באפייה עוד 30-25 דקות. העוגה מוכנה כאשר נועצים בה קיסם והוא יוצא יבש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות