סלסילות קדאיף קלות ומטריפות עם גלידה, חלבה, רוטב טחינה וסילאן
אחרי הניסיון הראשון לא תבינו איך הסתדרתם בלעדיהן עד היום. כאן בתוספת שערות חלבה וגלידה
קרין גורן

סלסילות קדאיף עם גלידה, שערות חלבה ורוטב טחינה גולמית וסילאן.צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף
קרין גורן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קלזמן בישול:
10 דקותהן אומנם נראות מורכבות ואלגנטיות, אבל עמוק בפנים אטריות הקדאיף רק רוצות להתמסר ליד אוהבת, שתעצב אותן לסיגר או תמלא אותן בגבינות.
רכיבים
8 סלסילות אטריות קדאיף
8 כדורי גלידת וניל
1 חופן שיערות חלבה
8 כפות טחינה גולמית
1/2 כוס סילאן
הוראות הכנה
שמים כדור גלידה בכל סלסילה, יוצקים מעל כף טחינה גולמית, ומזלפים מעליה כף סילאן. מפזרים שערות חלבה בנדיבות ומגישים מיד.