קואיי טוט: בננה מטוגנת בציפוי קוקוס

המתכון האולטימטיבי לבננה מטוגנת ומושחתת בסגנון תאילנדי

סוואלי אלדר, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סוואלי אלדר, שפית אורחת
קואיי טוט -בננה מטוגנת בציפוי קוקוס של שפית סוואלי אלדר.צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

רכיבים

  • 7 בננות

  • 1/2 כוס שבבי קוקוס

  • 3/4 כוס קמח אורז

  • 1/4 כוס קמח טפיוקה

  • 1/4 כוס שומשום לבן

  • 1/2 כפית מלח

  • 2 כפות סוכר לבן

  • 1 כוס מים

  • שמן סובין אורז מזוכך לטיגון (אפשר להשתמש גם בשמן אחר לטיגון)

הוראות הכנה

חותכים את הבננות לפרוסות לרוחבן ומניחים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים, מלבד השמן, ליצירת בצק נוזלי.

מחממים את השמן בווק על אש בינונית. טובלים את פיסות הבננות בבצק עד כיסוי מלא ומטגנים בשמן חם כשלוש דקות עד השחמה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ