טראפל שוקולד אפוי בקלי קלות של קרין גורן

עוגות שוקולד קטנטנות בלי קמח שאפשר להכין צ'יק צ'אק

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טראפל שוקולד אפוי.צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

רכיבים

  • 1 מכל שמנת מתוקה

  • קמצוץ מלח

  • 250 גרם שוקולד מריר קצוץ

  • 1ביצה

  • 1 חלמון

לקישוט:

  • אגוזי לוז קלופים וקלויים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-160 מעלות.

מחממים שמנת מתוקה ומלח בסיר לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מערבבים פנימה ביצה וחלמון. מעבירים את התערובת לכלי מזיגה.

מניחים מנז'טים על תבנית וממלאים אותם עד שלושה רבעים מגובהם.

נועצים אגוז לוז במרכז כל ממתק ואופים 10 דקות, עד שהממתקים תופחים מעט ומתייצבים (אך עדיין קצת רוטטים).

מגישים חם או קר.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ