חלבה סולת מופלאה בשלושה מרכיבים

מרכיבים בודדים יוצרים פודינג סולת עדין ונהדר שאוכלים קר ואם רוצים, מניחים בתחתית התבנית אגוזים או פירות מיובשים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חלבה דה סמולה.צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

רכיבים

  • 720 גרם (3 כוסות) חלב

  • 1 כוס סולת דקה

  • 200 גרם (1 כוס) סוכר

  • אפשרויות לגיוון:

  • אם רוצים, אפשר להוסיף אגוזים כמו אגוזי מלך או לוז, פקאנים או שקדים

הוראות הכנה

מביאים לרתיחה חלב עם שתי כוסות מים וסוכר. מוסיפים סולת ומבשלים תוך כדי ערבוב כשתי דקות, עד שמסמיך מאוד.

יוצקים לתבנית, מצננים, אם רוצים - מוסיפים כעת את האגוזים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר.

לפני ההגשה הופכים לצלחת הגשה וחותכים למנות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ