עופר בן נתן ועומר קוצ'מן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עופר בן נתן ועומר קוצ'מן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
40 דקות
קרם גבינה ופירות יער בכף של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן.צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט

רכיבים

לקרמבל שקדים:

  • 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

  • 75 גרם (5 כפות) סוכר דמררה חום

  • 180 גרם (כוס + 4 כפות) קמח

  • 30 גרם שקדים פרוסים

לקרם:

  • 250 מ"ל (מכל) שמנת מתוקה

  • 50 גרם (רבע כוס) סוכר לבן

  • 40 גרם אינסטנט פודינג

  • קליפה מגוררת מלימון אחד

  • 350 גרם גבינה לבנה 9%

לרוטב פירות יער:

  • 100 גרם פירות יער

  • 80 (חצי כוס פחות שתי כפות) גרם סוכר לבן

  • 1 מקל וניל

הוראות הכנה

1. הכנת קרמבל השקדים: מעבדים במיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חולי ואחיד.

2. משטחים את הקרמבל בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 10 דקות.

3. מערבבים מעט את הקרמבל ואופים חמש דקות נוספות, עד לקבלת גוון זהוב.

4. הכנת הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, אינסטנט פודינג וקליפת הלימון המגוררת לקצף יציב. מקפלים בעדינות את הגבינה הלבנה לקצפת.

5 מצננים במשך לילה במקרר עד להתייצבות.

6. הכנת רוטב פירות היער: מבשלים בסיר את פירות היער עם הסוכר ומקל הווניל עד שהנוזל מצטמצם למרקם של ריבה. מניחים לצינון בטמפרטורת החדר.

7. הרכבה והגשה: בתחתית הכף מניחים קראמבל. מעליו מזלפים את קרם הגבינה ומעל מניחים מעט מרוטב הפירות אדומים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ