ברולה אוראו שוקולד

ברולה שוקולד חגיגי עם המרכיב שמשדרג כל קינוח, עוגיות אוראו

מיכל בוטון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיכל בוטון
ברולה אוראו שוקולד.צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

רכיבים

  • 8 עוגיות אוראו

  • 650 מ"ל (כשתי כוסות ושליש) שמנת מתוקה

  • 140 גרם חלמונים

  • 80 גרם סוכר

  • סוכר דמררה, להגשה

הוראות הכנה

1. מפרידים את שני חצאי העוגיות ומרוקנים את התוכן שלהן לתוך סיר בינוני (את העוגיות שומרים להגשה). יוצקים לסיר שמנת מתוקה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

2. טורפים בקערה נפרדת את החלמונים עם הסוכר ויוצקים פנימה את תערובת השמנת הרתוחה בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד.

3. מצננים קלות, ומעבירים לכלי הגשה חסיני חום (קוקוטים) בנפח 150 מ"ל. מסדרים את הכלים בתבנית עמוקה ויוצקים לתוכה מים (עד לשליש מגובה הקוקוטים).

4. אופים חצי שעה בחום של 150 מעלות. מעבירים למקרר לארבע שעות לפחות.

5. מפזרים כף סוכר חום דמררה על כל אחד מהקרמים ומשטחים לשכבה אחידה. שורפים בעזרת ברנר ומגישים לצד שברי עוגיות האוראו ששמרנו בצד.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ