טראפלס גבינת עזים ומשמשים בציפוי קראסט פיסטוק

מנת אירוח קלאסית, קלה להכנה ועם זאת מאוד מרשימה. שילוב הטעמים של גבינת העזים, המשמשים והפיסטוק יוצר עונג מושלם

תום פרנץ, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
תום פרנץ, שף אורח
טראפלס גבינת עיזים ומשמשים בציפוי קראסט פיסטוק של תום פרנץצילום: אפיק גבאי

רכיבים

  • 360 גרם גבינת עזים 20% שומן בטמפרטורת החדר (2 חבילות)

  • 1/2 כפית תימין טרי קצוץ

  • 1/2 כפית טרגון טרי קצוץ

  • 1 כף עירית קצוצה

  • 1/4 כפית פלפל צילי יבש גרוס

  • מלח לפי הטעם

  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם

  • 50 גרם משמשים מיובשים קצוצים דק

  • 100 גרם פיסטוקים קלופים, קלויים וקצוצים דק

הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את הגבינה עם עשבי התיבול, צ'ילי, מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את המשמשים המיובשים הקצוצים ומערבבים היטב.

2. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת בעזרת הידיים ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מעבירים את הכדורים לקירור במשך שעה במקרר.

3. לאחר הקירור מוציאים את הכדורים וטובלים אותם בקערה עם פיסטוקים קצוצים לכדי ציפוי מכל הצדדים. מסדרים על גבי צלחת או מגש ושומרים בקירור עד ההגשה.

הצעת הגשה: מומלץ להגיש את הטראפלס עם קרקרים, עליהם ניתן למרוח את כדורי הגבינה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ