קרטיב אגסים וג’ינג’ר
גם למבוגרים אפשר להכין קרטיבים. יותר מתוחכמים, עם מעט אלכוהול, שבסופו של דבר משרתים אותה מטרה: התרעננות מהחום
סרינה יעקובסון
סרינה יעקובסון
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
35 דקות +הקפאהקרטיב אגסים וג’ינג’ר.צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
רכיבים
1 קילו אגסים בשלים קלופים וחתוכים לקוביות
350 גרם (¾1 כוסות) סוכר
80 מ"ל מיץ לימון
1 פרוסת ג’ינג’ר ברוחב 5 ס”מ
80 מ"ל (1/3 כוס) ליקר אמרטו
1 כף גרניום לימוני קצוץ
הוראות הכנה
1. מניחים אגסים, מיץ לימון, סוכר וג’ינג’ר בסיר עם ליטר מים. מבשלים 30 דקות על אש בינונית, עד שהסוכר נעלם והאגסים רכים.
2. מוציאים את הג’ינג’ר. מוסיפים ליקר וגרניום לימוני ומעבירים את כל התערובת למעבד מזון או בלנדר. מעבדים למחית חלקה.
3. מסננים וממלאים כוסות בגדלים שונים. מכניסים מקלות ומקפיאים.