פונדו שוקולד דרמבואי אישי
קינוח כוסות מרשים עם עקיצה אלכוהולית ברקע
טליה תדהר
טליה תדהר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
20 דקותפונדו שוקולד דרמבואי אישי של השפית טליה תדהר צפרוני.צילום: בועז לביא
רכיבים
100 גרם שוקולד מריר 60% קקאו
250 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות ליקר דרמבואי
4 קוביות לחם רצוי בריוש
4 תותים
4 קוביות תפוח ירוק (או משמש או מלון או אפרסמון או בננה)
8 דובדבנים חמוצים
הוראות הכנה
הכנת גנאש:
יוצקים את השמנת המתוקה לסיר קטן ומחממים עד כמעט רתיחה. מכניסים את השוקולד לקערה ויוצקים את השמנת החמה על השוקולד להמסה. מוסיפים את הדרמבואי ומערבבים היטב.
הרכבת המנה:
משפדים את קוביות הבריוש וכל אחד מהפירות על שיפוד יקיטורי. יוצקים את הגנאש לארבע כוסות ומסדרים על כל כוס ארבעה שיפודים - אחד מכל סוג. מגישים חמים.