פונדו שוקולד דרמבואי אישי

קינוח כוסות מרשים עם עקיצה אלכוהולית ברקע

טליה תדהר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טליה תדהר
פונדו שוקולד דרמבואי אישי של השפית טליה תדהר צפרוני.צילום: בועז לביא

רכיבים

  • 100 גרם שוקולד מריר 60% קקאו

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה

  • 4 כפות ליקר דרמבואי

  • 4 קוביות לחם רצוי בריוש

  • 4 תותים

  • 4 קוביות תפוח ירוק (או משמש או מלון או אפרסמון או בננה)

  • 8 דובדבנים חמוצים

הוראות הכנה

הכנת גנאש:

יוצקים את השמנת המתוקה לסיר קטן ומחממים עד כמעט רתיחה. מכניסים את השוקולד לקערה ויוצקים את השמנת החמה על השוקולד להמסה. מוסיפים את הדרמבואי ומערבבים היטב.

הרכבת המנה:

משפדים את קוביות הבריוש וכל אחד מהפירות על שיפוד יקיטורי. יוצקים את הגנאש לארבע כוסות ומסדרים על כל כוס ארבעה שיפודים - אחד מכל סוג. מגישים חמים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ