טראפלס שוקולד ופירות

קינוח פירות ושוקולד שמצליח לעשות את הבלתי אפשרי: לשלב היטב בין פירות ושוקולד בקינוח אחד

אלי מנחם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אלי מנחם
טראפלס שוקולד ופירות של אלי מנחם.צילום: רמי זרנגר

רכיבים

  • 250 מ"ל שמנת במתיקות מעודנת

  • 400 גרם שוקולד מריר משובח (60% מוצקי קקאו)

  • קורט מלח

  • 25 גרם חמאה קצוצה לקוביות

  • 50 גרם אבקת אורז

  • 1 מנגו

  • 1 אננס

  • 3 נקטרינות

  • 2 גבעולי נענע קצוצים

  • מיץ מלימון אחד

  • 1 קופסה פירות יער או פירות אדומים

  • ½ קילו גלידת וניל

הוראות הכנה

הכנת הטראפלס:

מחממים את השמנת המתוקה עם קורט מלח עד סף רתיחה ויוצקים מעל השוקולד. מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים את קוביות המחמאה.

יוצקים את התערובת לתבנית ומקררים במשך שמונה שעות במקרר. יוצרים כדורים קטנים וטובלים באבקת הקקאו.

הכנת סלט הפירות:

קוצצים לקוביות קטנות את המנגו, האננס והנקטרינות. מוסיפים מעט נענע ומעט מיץ לימון.

הרכבת המנה:

מסדרים את הטראפלס על צלחת ולידה מניחים את פירות היער. בכוס קטנה מגישים את סלט הפירות לצד כדור גלידת וניל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ