טראפלס שוקולד מריר, אמרטו וברס

כדורי שוקולד לילדים גדולים שאפשר לגלגל ביחד, כשהשדרוג המשמעותי מעניקים אמרטו וברס (שבבי אגוזי לוז מסוכרים)

אורן בקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טראפלס שוקולד מריר, אמרטו וברס
אורן בקר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
שעתיים

שבבי אגוזי הלוז המסוכרים (ברס) הופכים את המרקם הרך והמוכר של הטראפלס לפריך ומפתיע, לא כדאי לוותר עליו.

גיוון: במקום לגלגל את הכדורים באבקת קקאו, נסו לגלגל אותם בברס.

רכיבים

  • 180 גרם שוקולד מריר

  • 100 גרם שמנת מתוקה

  • 20 גרם ליקר אמרטו

  • 20 גרם ברס שבבי אגוזי לוז מסוכרים (ניתן להשיג בחנויות מתמחות)

לציפוי:

  • אבקת קקאו כהה מנופה

הוראות הכנה

מביאים את השמנת המתוקה לסף רתיחה.

יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים את השמנת והשוקולד המומס לגנאש חלק.

מצננים את הגנאש לטמפרטורה של כ-40 מעלות ומוסיפים אליו את האמרטו והברס.

יוצקים את הגנאש לתבנית מרופסת בנייר אפייה או תבנית סיליקון ומצננים אותו במשך מספר שעות, רצוי מחוץ למקרר (בחדר ממוזג).

באמצעות הידיים, יוצרים מהגנאש הקר כדורים קטנים ומגלגלים אותם באבקת הקקאו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ