עוגיות טוויל תפוז

הטווילים נותנים לכל מנה לוק משודרג. מוסיפים אותם ממש ברגע האחרון, כיוון שהם נוטים להתרכך במגע עם לחות

מיכל מוזס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עוגיות טוויל תפוז.
מיכל מוזס
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
1:20 שעות

הבלילה נשמרת עד שבוע במקרר או לתקופה ארוכה יותר במקפיא. את מה שנשאר מהטווילים המוכנים שומרים בקופסה אטומה במקום יבש עד 10 ימים.

רכיבים

  • 200 גרם (2/3 1 כוסות) אבקת סוכר

  • 50 גרם (5 כפות) קמח

  • 75 מ”ל (5 כפות) מיץ תפוזים + קליפה מגוררת מתפוז אחד

  • 75 גרם חמאה מומסת ומצוננת לטמפרטורת החדר

  • 200 גרם שקדים פרוסים

הוראות הכנה

מערבבים אבקת סוכר, קמח, מיץ וקליפת תפוז בקערה. מוסיפים חמאה ומערבבים למרקם אחיד. מוסיפים שקדים ומערבבים. מקררים במקרר כשעה עד שהתערובת מתייצבת.

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה או במשטח סיליקון.

מניחים בתבנית תלוליות בגודל 2 ס”מ מהתערובת במרווחים גדולים (העוגיות מתפשטות מאוד באפייה).

אופים כ-10 דקות עד הזהבה אבל לפני שהעוגיות מתייצבות לגמרי. מצננים עד שהן מתקשות ומנתקים מהתבנית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ