עוגות גבינה אישיות עם רוזטה במילוי ענבים ופטל

העוגות האלה גדושות כל טוב ונראות מקצועיות, אבל ההכנה שלהן היא קלי קלות

רות אוליבר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עוגות אישיות של גבינה ורוזטה במילוי ענבים ופטל.
רות אוליבר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
3 שעות

כאן השתמשתי ברינגים קטנים. אם רוצים להכין בתבנית גדולה, משתמשים בתבנית בקוטר 26-28 ס”מ ומצננים זמן ממושך יותר.

רכיבים

לבסיס:

  • 200 גרם שוקולד לבן

  • 2 כפות שמן קנולה

  • 75 גרם קורנפלקס

  • 100 גרם שקדים מולבנים חצויים וקלויים קלות

למוס:

  • 225 גרם (גביע) גבינת שמנת 30% בטעם טבעי

  • 250 גרם (גביע) גבינה לבנה 5%

  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר

  • 240 מ”ל (כוס) רוזטה

  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ

  • 25 גרם חמאה חתוכה לקוביות

  • 10 גרם (2 כפיות גדושות) ג׳לטין

  • 1/4 כוס חלב

  • 500 מ”ל (2 מכלים) שמנת מתוקה

למלית:

  • 1 כוס ענבים חצויים

  • 1 כוס פטל טרי (או עוד ענבים)

הוראות הכנה

הכנת הבסיס:

ממיסים שוקולד עם שמן במיקרוגל. מוסיפים קורנפלקס ושקדים ומערבבים.

מניחים את הרינגים על מגש מרופד בנייר אפייה. יוצקים כף מתערובת השוקולד לכל רינג, משטחים ומעבירים למקפיא ל-10 דקות.

הכנת המוס:

מערבבים גבינות עם סוכר בקערה.

מחממים רוזטה, שוקולד וחמאה בסיר תוך כדי בחישה עד שהשוקולד והחמאה נמסים. מסירים מהכיריים, מוסיפים ג’לטין מומס בחלב ומערבבים. מצננים כ-10 דקות.

מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינה.

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה ומקפלים לתערובת הגבינה.

הרכבת העוגות:

יוצקים את המוס על הבסיס עד גובה מחצית כל רינג. מעבירים למקפיא ל-10 דקות.

מפזרים ענבים ופטל, יוצקים את יתרת המוס ומפזרים את שאר הענבים והפטל. מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ