טארט ריקוטה וצנוברים

טארט קל במיוחד להכנה עם בסיס מביסקוויטים מפוררים

מיקי שמו, קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיקי שמו, קונדיטור אורח
טארט ריקוטה וצנובריםצילום: דניאל לילה

רכיבים

לבסיס:

  • 150 גרם ביסקוויטים טחונים לפירורים

  • 100 גרם חמאה מומסת

למלית:

  • 500 גרם גבינת ריקוטה ללא מלח

  • 60 מ"ל (1/4 כוס) חלב

  • 100 גרם אבקת סוכר

  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל

  • קליפה מגוררת מ- 1/4 לימון

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 3 ביצים מופרדות

  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר

  • קורט מלח

לציפוי:

  • 2 גביעים (400 גרם) יוגורט

  • 2 כפות אבקת סוכר

  • 1/2 כוס צנוברים קלויים

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-170 מעלות.

2. הכנת הבסיס: מערבבים פירורי ביסקוויטים וחמאה לתערובת אחידה. משטחים בתבנית משומנת ומהדקים. שומרים במקרר.

3. הכנת המלית: מערבלים גבינה, חלב, אבקת סוכר, פודינג, קליפת לימון, וניל וחלמונים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.

4. מקציפים חלבונים עם סוכר וקורט מלח לקצף יציב, ומקפלים לתוך תערובת הגבינה. יוצקים את המלית על הבסיס. אופים כ-30 דקות עד להזהבה קלה.

5. הכנת הטארט: מערבבים יוגורט ואבקת סוכר ויוצקים על העוגה החמה. מפזרים צנוברים מסביב ואופים כ-10 דקות נוספות, עד שהציפוי יציב אך אינו משנה את צבעו.

שומרים במקרר עד שלושה ימים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ