טראפלס שוקולד בציפוי זסט לימון

ההשראה למתכון מגיעה משף צ’רלי טרוטר המופלא. הגלגול של הטראפלס בזסט של לימון יוצר מראה מרהיב וטעם נפלא

שיר הלפרן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שיר הלפרן
טראפלס שוקולד בציפוי זסט לימון.צילום: רונן מנגן. סגנון: רותם ניר

רכיבים

  • 300 גרם שוקולד קצוץ

  • 1 מכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה

  • 2 חלמונים

  • 2 כפות חמאה

  • 2 כפות קוניאק (אפשר להמיר בוויסקי)

  • קליפה מגוררת ("זסט") מ-4 לימונים

הוראות הכנה

מביאים שמנת לרתיחה. שופכים על השוקולד. מערבבים מן המרכז ומוסיפים חלמונים וחמאה תוך כדי ערבוב. מוסיפים אלכוהול, משטחים ומכניסים לקירור.

יוצרים כדורים, מגלגלים בזסט לימון ושומרים במקפיא.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ