קינוח קל ומהיר: פירות בטפיוקה ומרק קוקוס קר

מנה אחרונה מרעננת שכיף לסיים איתה ארוחה מרובת מנות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
20 דקות
פירות בטפיוקה ומרק קוקוס קר.צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

רכיבים

  • 100 גרם טפיוקה יבשה

לסירופ:

  • 200 גרם (1 כוס) סוכר

  • 240 מ"ל (1 כוס) מים

  • 50 גרם (כרבע שורש) ג’ינג’ר מגורר

  • 4-6 גבעולי למון גראס ירוקים או נצר אחד קצוץ

  • 3 עלי קפיר ליים

למרק:

  • 1 קופסה (400 גרם) קרם קוקוס

להגשה:

  • פירות טריים

  • פתיתי קרח כתוש (לא חובה)

הוראות הכנה

1. הכנת הטפיוקה: מרתיחים סיר עם הרבה מים. מוסיפים טפיוקה ומבשלים 10 דקות ברתיחה חזקה. מסננים ומקררים במי קרח.

2. הכנת הסירופ: מבשלים סירופ מסוכר, מים, ג’ינג’ר, למון גראס וקפיר ליים. מקררים.

3. הכנת המרק: מערבבים כוס סירופ, כוס קרם קוקוס וכוס פניני טפיוקה מבושלות ומסוננות.

4. הרכבת המנה: יוצקים מהמרק על פירות. אפשר לפזר קרח כתוש.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ