קלפוטי אפרסמונים ופירות אדומים

פודינג אפוי שמכינים עם כל פרי שאוהבים ומגישים עם גלידה וקצפת, כי אם כבר אז כבר

רות אוליבר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רות אוליבר
קלפוטי אפרסמונים ופירות אדומים.צילום: רונן מנגן

רכיבים

  • 120 מ”ל (1/2 כוס) חלב

  • 120 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה

  • 250 גרם גבינת מסקרפונה

  • 8 ביצים

  • 180 גרם (1 כוס פחות כף גדושה) סוכר

  • 1/2 כפית תמצית וניל

  • 120 גרם (1 כוס פחות 2 כפות) קמח

  • 50 גרם חמאה מומסת

  • 3 אפרסמונים חצויים ופרוסים דק

  • 1 כוס תערובת פירות יער קפואים

להגשה:

  • אבקת סוכר

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים ומקמחים תבנית.
2. מערבבים חלב עם שמנת ומסקרפונה לתערובת חלקה.
3. טורפים ביצים, סוכר ותמצית וניל לתערובת תפוחה. מוסיפים את התערובת הלבנה לתערובת הביצים. מוסיפים קמח וחמאה תוך כדי ערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מסדרים חלק מהפירות על התבנית, יוצקים את הבלילה על הפירות. מפזרים את יתר הפירות מעל. אופים 35 דקות או עד שמזהיב.
5. מקררים מעט עד שמתייצב, מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ