שכבות של עונג

קינוח כוסות טבעוני של לוטוס, קוקוס ובננה

בלי יותר מדי דקות עבודה ובלי ללכלך הרבה כלים, לקונדיטורית שני רייך יש כמה טריקים לקינוח טבעוני מושלם

שני רייך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
קינוח שכבות טבעוני
שכבות של עונג צילום: שני רייך
שני רייך
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים(6)
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
זמן בישול:עד שעה

בכל סוף שבוע זה אותו סיפור: ארוחה משפחתית, מפגש עם חברים ואורחים על גבי אורחים. וכמו תמיד, אפשר לנחש על מי נופלת משימת הקינוח. אבל למי יש זמן להפציץ בקינוח מורכב? עם הזמן למדתי כמה טריקים שיוצרים קינוח שנראה נוצץ ומושקע, אבל בפועל הוא דורש מעט זמן עבודה ובלי ללכלך יותר מדי כלים. אם אתם נמנים על הז'אנר שמחפש בדיוק את הדבר הזה, קבלו קינוח טבעוני פשוט וטעים, שרק נראה יקר.

ברוח התקופה, הקינוח הבא שלנו מורכב משלוש שכבות: שכבת קרם שמורכבת מממרח לוטוס ממכר, קרם קוקוס ומחית בננות, שכבת שוקולד מריר ושכבה שמתפצפצת בפה, כי אף קינוח כוסות אינו שלם בלי איזו שכבה פריכה בפה.

לכל המתכונים לקינוחים טבעוניים של שני רייך

רכיבים

  • 4 כפות קרם קוקוס לאחר קירור
  • רבע צנצנת ממרח לוטוס
  • 1 בננה מעוכה
  • 100 גרם שוקולד מריר (עדיף 70% קקאו)
  • 1 כוס פיצפוצי קינואה
  • רבע כוס חלב סויה

הוראות הכנה

מערבבים בקערה קרם קוקוס וממרח לוטוס (אפשר לחמם מספר שניות במיקרוגל שיתרכך מעט), מוסיפים את המחית בננות וממשיכים לערבב היטב עד לאיחוד.

מוזגים לכל הכוסות/כלים אישיים רבע מכמות הקרם ומכניסים למקרר להתייצבות למשך חצי שעה לפחות.

לאחר התייצבות הקרם, ממיסים שוקולד מריר (במיקורגל בפולסים או בבן מארי) ושופכים על הקרם שכבה דקה של שוקולד ומיד מכניסים למקרר להתייצבות.

בינתיים מערבבים בקערה נוספת פיצפוצי קינואה וחלב סויה ולאחר התייצבות השוקולד המריר שופכים שכבה יפה עליו.

כעת, אפשר לחזור על הפעולה שוב אם רוצים עוד שכבות או להסתפק בשלוש שכבר הכנו.

שני רייך

שני רייך היא קונדיטורית בעלת התמחות בקינוחים טבעונים

תגובות