גלידת שוקולד פטל טבעונית - קינוחים טבעונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גלידת שוקולד פטל טבעונית

אם גם לכם אין סבלנות בחום הזה לקינוחים מורכבים, קבלו את המתכון הכי פשוט וקל שיש לגלידה טבעונית רכה ומפנקת, בלי מכונה

8 מנות דרגת קושי: קל
גלידת שוקולד פטל טבעונית
שני רייך

יש לי וידוי: אני לא אוהבת את עונת הקיץ. אם עד לפני כמה שנים חיכיתי בכל חורף בשקיקה לקיץ, משהו השתנה. המחשבה על הטמפרטורות המאמירות, השמש היוקדת והלחות הדביקה לא מפיחה בי אף לא שמץ של שמחה. הנחמה היחידה: האוכל. שפע פירות טריים, צבעוניים וטעימים וכמובן גלידה.

באופן אירוני ומפתיע, דווקא כקונדיטורית אני מעדיפה לאכול גלידה איכותית מאשר כל שוקולד או קינוח מושחת אחר, במיוחד בקיץ. למי יש כוח לכל העוגות והקרמים האלה בחום הזה? תנו לי משהו קליל. כמו למשל, את הקינוח הבא שאתם חייבים להכין: גלידה עם מרקם וטעם שוקולדי ונגיעות פטל (הרי חייב לשלב פרי) שנותן חמיצות במידה הנכונה.

מתכון קל להכנה שלא תאמינו שתוך מספר דקות גם תהיה לכם גלידה משגעת בלי מכונה.

לקינוחים טבעונים נוספים של שני רייך

13תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 6

רכיבים

100 גרם קרם קוקוס (לאחר לילה במקרר)

200 גרם שוקולד מריר איכותי מומס
½ כוס חלב סויה בטעם וניל
100 גרם מחית פטל (או פרי אהוב אחר שמשתלב לכם עם שוקולד)


 

הוראות הכנה

מניחים במעבד מזון/בלנדר את כל הרכיבים למעט המחית פטל, וטוחנים עד לאיחוד החומרים.

מוסיפים את המחית ומערבבים מעט.

מוזגים לכלים אישיים ומכניסים למקפיא ל4- שעות לפחות.

אופציה לשדרוג:

בתבנית סיליקון מורחים שכבה דקה של שוקולד מומס ומקפיאים למשך 5-10 דקות. מוציאים מהמקפיא וממלאים בגלידה.

 

 


 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות