מתכון

עוגיות גרנולה טבעוניות

פריכות, מתקתקות ומפתיעות בכל ביס: עוגיות גרנולה טבעוניות קלות להכנה ומושלמות לצד הקפה של הבוקר

שני רייך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עוגיות גרנולה טבעוניות
עוגיות גרנולה טבעוניותצילום: שני רייך
שני רייך
דירוג הגולשים
5 כוכבים(8)
דרגת קושי:קל
מנות:60 עוגיות

השילוב הפריך-נגיס הזה יחד עם תוספות מעניינות בפנים, יוצר מבחינתי את העוגייה המושלמת לקפה של הבוקר. הבעיה ממשיכה לאורך כל היום, אני משלה את עצמי שהן יחסית בריאות ומנשנשת אותם באותו היום.

אלו מסוג העוגיות שאפשר לגוון עם כל תוספת שחשקה נפשכם: פירות יבשים, אגוזים שונים וכל מה שבעצם אתם מוצאים במזווה, והכי חשוב הן קלות להכנה.

רעיונות ומתכונים לקינוחים טבעונים של שני רייך

רכיבים

  • 195 גרם שמן קוקוס בטמפרטורת החדר
  • 200 גרם סוכר חום
  • 110 גרם מחית תפוחים
  • 1 כף טחינה גולמית
  • 1 כפית תמצית/מחית וניל
  • 210 גרם קמח
  • 80 גרם קוקוס טחון
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 180 גרם שיבולת שועל להכנה מהירה (קוואקר)
  • 100 גרם שקדים פרוסים
  • 80 גרם חמוציות ללא תוספת סוכר

הוראות הכנה

מחממים את התנור ל- 170 מעלות.

בקערה מערבבים את שמן הקוקוס, הסוכר, רסק התפוחים ואחר כך מוסיפים טחינה ומחית/תמצית וניל וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה.

מוסיפים לקערה את הקמח, אבקת אפייה, מלח ושיבולת שועל ומערבבים.

מוסיפים את הקוקוס, השקדים והחמוציות ומערבבים קלות.

יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 4 ס"מ בערך ומניחים בתבנית במרווחים.

אופים כל תבנית בנפרד כ־15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

מוציאים, מצננים שעה־שעתיים ומגישים.

שני רייך

שני רייך היא קונדיטורית בעלת התמחות בקינוחים טבעונים

תגובות