עוגיות גרנולה טבעוניות - קינוחים טבעונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות גרנולה טבעוניות

פריכות, מתקתקות ומפתיעות בכל ביס: עוגיות גרנולה טבעוניות קלות להכנה ומושלמות לצד הקפה של הבוקר

60 עוגיות דרגת קושי: קל
עוגיות גרנולה טבעוניות
שני רייך

השילוב הפריך-נגיס הזה יחד עם תוספות מעניינות בפנים, יוצר מבחינתי את העוגייה המושלמת לקפה של הבוקר. הבעיה ממשיכה לאורך כל היום, אני משלה את עצמי שהן יחסית בריאות ומנשנשת אותם באותו היום.

אלו מסוג העוגיות שאפשר לגוון עם כל תוספת שחשקה נפשכם: פירות יבשים, אגוזים שונים וכל מה שבעצם אתם מוצאים במזווה, והכי חשוב הן קלות להכנה.

רעיונות ומתכונים לקינוחים טבעונים של שני רייך

9תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 8

רכיבים

195 גרם שמן קוקוס בטמפרטורת החדר

200 גרם סוכר חום

110 גרם מחית תפוחים

1 כף טחינה גולמית

1 כפית תמצית/מחית וניל

210 גרם קמח

80 גרם קוקוס טחון


1 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

180 גרם שיבולת שועל להכנה מהירה (קוואקר)

100 גרם שקדים פרוסים

80 גרם חמוציות ללא תוספת סוכר

הוראות הכנה

מחממים את התנור ל- 170 מעלות.

בקערה מערבבים את שמן הקוקוס, הסוכר, רסק התפוחים ואחר כך מוסיפים טחינה ומחית/תמצית וניל וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה.

מוסיפים לקערה את הקמח, אבקת אפייה, מלח ושיבולת שועל ומערבבים.

מוסיפים את הקוקוס, השקדים והחמוציות ומערבבים קלות.

יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 4 ס"מ בערך ומניחים בתבנית במרווחים.

אופים כל תבנית בנפרד כ־15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

מוציאים, מצננים שעה־שעתיים ומגישים.

 

 

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות