קטן וממזרי

מתכון לפאדג' שוקולד טבעוני ממכר

לא מסוגלים לחשוב על אפייה בחום הזה? קבלו קינוח טבעוני קל, ממזרי ב-5 דקות עבודה ובלי להפעיל את התנור

שני רייך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
פאדג' שוקולד
פאדג' שוקולד צילום: דודו בכר
שני רייך
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים(8)
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית בינונית (25×18)

פאדג' שוקולד הוא ללא ספק אחד הקינוחים שאנשים לא יכולים להתעלם ממנו. שוקולדי, קטן, ממזרי ונמס בפה.

היופי במתכון הזה הוא שמי שלא מסוגל לחשוב בחום הזה על אפייה ותנור דולק בבית, הוא שמדובר פה בקינוח גם ללא אפייה וגם בחמש דקות עבודה.

לקינוחים טבעונים נוספים של שני רייך

רכיבים

  • 400 מ"ל (פחית) קרם קוקוס
  • 1/2 כוס חלב סויה
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כפית מחית/תמצית וניל
  • 100 קרם קוקוס/שמנת צמחית
  • 150 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

בסיר קטן מערבבים את קרם הקוקוס עם חלב סויה ומביאים לרתיחה. כשהקרם רותח שופכים על השוקולד המריר. מחכים כדקה ומערבבים היטב, בסיום מוסיפים כפית מחית/תמצית וניל.

מכניסים למקפיא לפחות ל- 4 שעות.

מוציאים. בודקים אם הקרם יציב. אם הקרם יציב מעבירים אותו לקערת מיקסר ומקציפים אותו קלות במשך חצי דקה, על מהירות בינונית.

כעת מעבירים את הקרם לתבנית מרובעת ומכניסים שוב להקפאה למשך הלילה.

הכנת שכבת שוקולד מעל:

בסיר קטן מרתיחים קרם קוקוס/שמנת צמחית, בסיום שופכים מעל השוקולד מריר. מערבבים אחרי דקה ושופכים מעל הפאדג'.

שני רייך

שני רייך היא קונדיטורית בעלת התמחות בקינוחים טבעונים

תגובות