מתכון לפאדג' שוקולד טבעוני ממכר - קינוחים טבעונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קטן וממזרי מתכון לפאדג' שוקולד טבעוני ממכר

לא מסוגלים לחשוב על אפייה בחום הזה? קבלו קינוח טבעוני קל, ממזרי ב-5 דקות עבודה ובלי להפעיל את התנור

תבנית בינונית (25×18) דרגת קושי: קל
פאדג' שוקולד
דודו בכר

פאדג' שוקולד הוא ללא ספק אחד הקינוחים שאנשים לא יכולים להתעלם ממנו. שוקולדי, קטן, ממזרי ונמס בפה.

היופי במתכון הזה הוא שמי שלא מסוגל לחשוב בחום הזה על אפייה ותנור דולק בבית, הוא שמדובר פה בקינוח גם ללא אפייה וגם בחמש דקות עבודה.

לקינוחים טבעונים נוספים של שני רייך

 

8תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 8

רכיבים

400 מ"ל (פחית) קרם קוקוס

1/2 כוס חלב סויה
300 גרם שוקולד מריר
1/2 כפית מחית/תמצית וניל
100 קרם קוקוס/שמנת צמחית
150 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

בסיר קטן מערבבים את קרם הקוקוס עם חלב סויה ומביאים לרתיחה. כשהקרם רותח שופכים על השוקולד המריר. מחכים כדקה ומערבבים היטב, בסיום מוסיפים כפית מחית/תמצית וניל.

מכניסים למקפיא לפחות ל- 4 שעות.

מוציאים. בודקים אם הקרם יציב. אם הקרם יציב מעבירים אותו לקערת מיקסר ומקציפים אותו קלות במשך חצי דקה, על מהירות בינונית.

כעת מעבירים את הקרם לתבנית מרובעת ומכניסים שוב להקפאה למשך הלילה.

הכנת שכבת שוקולד מעל:

בסיר קטן מרתיחים קרם קוקוס/שמנת צמחית, בסיום שופכים מעל השוקולד מריר. מערבבים אחרי דקה ושופכים מעל הפאדג'.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות