פאדג' שוקולד טבעוני עם קרם מנגו מרענן מעל

רגע לפני שהמנגו נעלם, הכינו ממנו מחית והפגישו אותו עם פאדג' משובח שהכנתם לבד. התוצאה הקינוח הטבעוני שלא ידע שהוא כזה טעים

שני רייך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
פאדג' שוקולד עם קרם מנגו
פאדג' שוקולד עם קרם מנגוצילום: שני רייך
שני רייך
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית מלבנית

הזכרתי רבות שאני אוהבת לשלב פירות בקינוחים שלי וזה בדיוק מה שקרה כשחברתי שירה בעלת הבלוג "מנסה במטבח" ואני קבענו להיפגש, ועל הדרך הכנו גם קינוח. הפעם רצינו קינוח שוקולדי ושירה הביאה עמה מחית מנגו טרייה מהעץ בגינה שלה, וכך נולד הרעיון של פאדג' שוקולד איכותי ומעל מוס מנגו מתקתק ומרענן. לפאדג' אפשר להוסיף כל תוספת שתרצו כמו חמוציות, פקאנים ואפילו חלבה.

למתכונים נוספים של שני רייך



רכיבים

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 1/2 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/3 כפית מלח
  • 1 כוס חלב סויה
  • 3/4 כוס שמן צמחי
  • 150 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • מוס מנגו:
  • 400 מ"ל קרם קוקוס לאחר לילה בקירור
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג
  • 1 כוס מחית מנגו

הוראות הכנה

הכנת הפאדג':

מחממים תנור ל- 170 מעלות.
מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה, מלח. מוסיפים את החומרים הרטובים: חלב סויה ושמן. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים קלות.

מעבירים לתבנית מלבנית משומנת ואופים במשך כ -30 דקות אפייה.
מוציאים מהתנור ומצננים את העוגה ומכניסים למקרר.

הכנת מוס מנגו:

בקערת מיקסר מכניסים רק את החלק הקרמי (ללא הנוזלים כלל) של הקרם קוקוס. מתחילים להקציף, ולאחר דקה מוסיפים אבקת סוכר ואינסטנט פודינג ומקציפים לקצפת יציבה.
מוסיפים את המחית מנגו ומקפלים לתוך הקצפת.
מקררים במשך שעה במקרר.

ההרכבה:
פורסים את הפאדג' למלבנים בגודל שווה -אנחנו פרסנו למלבנים בגודל 6*2 ס"מ.
מצפים את כל דפנות הפאדג' בקוקוס קלוי ואגוזי ברס.
מזלפים את קרם המנגו.

שני רייך

שני רייך היא קונדיטורית בעלת התמחות בקינוחים טבעונים

תגובות