מאפינס פירות יער טבעוני, מהיר ומושחת - קינוחים טבעונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מאפינס פירות יער טבעוני, מהיר ומושחת

כשבא משהו מתוק ואין ממש כוח להשקיע, אין כמו המאפינס שמכינים בחמש דקות עם כמה מצרכים, קערה ותנור

12 מאפינס דרגת קושי: קל
מאפינס פירות יער טבעוני
שני רייך

אפשר היה לחשוב שבבית של קונדיטורית ניתן יהיה למצוא בכל רגע נתון איזה קינוח או עוגה מפוארת, אבל איפה. המציאות היא אחרת לגמרי. כשבא למישהו מאיתנו משהו מתוק ואין ממש כוח להשקיע, אנחנו חוזרים למוטו שליווה אותנו במשך שנים: אין כמו לערבב בקערה מספר בודד של מצרכים, להכניס לתנור ולאכול.

זה בדיוק הסיפור של המאפינס הבא: 5 דקות הכנה, 20 דקות אפייה וכמה דקות של עונג אחר כך. אם רוצים לתת לו טוויסט מושחת במיוחד, אפשר להוסיף פיצפוצי שוקולד או ממרח חלבה.

למתכונים נוספים של שני רייך

16תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 9

רכיבים

80 מ"ל שמן צמחי/קוקוס לבישול

200 גרם סוכר חום
4 כפות רסק תפוחים/ 1 בננה מעוכה
120 מ"ל חלב סויה
210 גרם קמח לבן/כוסמין
1 כפית אבקת אפייה
2 כוסות פירות יער טריים/קפואים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

בקערה גדולה מערבבים את השמן, הסוכר, רסק התפוחים וחלב סויה. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומערבבים לתערובת אחידה.

מוסיפים את פירות היער ומערבבים קלות.

בתבנית שקעים או בכל תבנית מאפינס אחרת ממלאים בתערובת כמעט עד שפתם (שלושת רבעי התבנית).

אופים במשך 15 - 20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.

מצננים בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות