מתכון

מאפינס פירות יער טבעוני, מהיר ומושחת

כשבא משהו מתוק ואין ממש כוח להשקיע, אין כמו המאפינס שמכינים בחמש דקות עם כמה מצרכים, קערה ותנור

שני רייך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מאפינס פירות יער טבעוני
מאפינס פירות יער טבעוניצילום: שני רייך
שני רייך
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים(9)
דרגת קושי:קל
מנות:12 מאפינס
זמן בישול:5 דקות הכנה, 20 דקות אפייה

אפשר היה לחשוב שבבית של קונדיטורית ניתן יהיה למצוא בכל רגע נתון איזה קינוח או עוגה מפוארת, אבל איפה. המציאות היא אחרת לגמרי. כשבא למישהו מאיתנו משהו מתוק ואין ממש כוח להשקיע, אנחנו חוזרים למוטו שליווה אותנו במשך שנים: אין כמו לערבב בקערה מספר בודד של מצרכים, להכניס לתנור ולאכול.

זה בדיוק הסיפור של המאפינס הבא: 5 דקות הכנה, 20 דקות אפייה וכמה דקות של עונג אחר כך. אם רוצים לתת לו טוויסט מושחת במיוחד, אפשר להוסיף פיצפוצי שוקולד או ממרח חלבה.

למתכונים נוספים של שני רייך

רכיבים

  • 80 מ"ל שמן צמחי/קוקוס לבישול
  • 200 גרם סוכר חום
  • 4 כפות רסק תפוחים/ 1 בננה מעוכה
  • 120 מ"ל חלב סויה
  • 210 גרם קמח לבן/כוסמין
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 כוסות פירות יער טריים/קפואים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

בקערה גדולה מערבבים את השמן, הסוכר, רסק התפוחים וחלב סויה. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומערבבים לתערובת אחידה.

מוסיפים את פירות היער ומערבבים קלות.

בתבנית שקעים או בכל תבנית מאפינס אחרת ממלאים בתערובת כמעט עד שפתם (שלושת רבעי התבנית).

אופים במשך 15 - 20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.

מצננים בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

שני רייך

שני רייך היא קונדיטורית בעלת התמחות בקינוחים טבעונים

תגובות