מתכון

מאפינס שוקולד סילאן טבעוני

הדבר הכי קרוב לעוגת דבש לטבעונים, שגם אוכלי כל לא מפסיקים לאכול

שני רייך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מאפינס שוקולד וסילאן טבעוני
מאפינס שוקולד וסילאן טבעוניצילום: שני רייך
שני רייך
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים(6)
דרגת קושי:קל
מנות:6 מאפינס

ראש השנה כבר ממש כאן, כפי ששמתם לב מכל המתכונים המציפים את הרשתות בשבועיים האחרונים. כמו כל שנה אנשים מחפשים להפתיע במתכונים חדשים וטעימים, על אחת כמה וכמה בכל הקשור לעוגות דבש וטבעונים. בין ים המתכונים שיציעו לכם, לטעמי
מתכון הבא המשלב שוקולד עם סילאן, שילוב מתוק במיוחד, הוא התשובה ההולמת לעוגות דבש.

למתכונים נוספים של שני רייך

רכיבים

  • 150מ"ל חלב סויה
  • 75 גרם סוכר חום
  • 70 מ"ל שמן
  • 30 גרם סילאן
  • 120גרם קמח
  • 20 גרם קקאו
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170.

בקערה קטנה מערבבים את חלב הסויה יחד עם הסוכר. מוסיפים את השמן והסילאן.

בקערה נפרדת מנפים קמח, קקאו, סודה לשתייה ואבקת אפייה.

מוסיפים בהדרגה חצי מהחומרים היבשים לקערה של החלב סויה ומערבבים ולבסוף מוסיפים את השוקולד ומערבבים קלות.

ממלאים תבנית שקעים של מאפינס 2/3 גובה, ואופים במשך 15 דקות או עד שהקיסם יוצא עם פירורים עליו.

אפשר לשים מעט סילאן מעל המאפינס בעודם חמים.

שני רייך

שני רייך היא קונדיטורית בעלת התמחות בקינוחים טבעונים

תגובות