עוגת סילאן ותפוחים טבעונית | עוגה טבעונית - קינוחים טבעונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת סילאן ותפוחים טבעונית

בלי להתחכם יותר מדי, בלי מיליון ואחת שכבות, בלי זיקוקין וקצת כמו עוגת הדבש של פעם - רק טבעונית

דרגת קושי: קל
עוגת סילאן ותפוחים
שני רייך

קראו לי מיושנת, קראו לי פשוטה, אבל אני – בבית שלי ובטח בחגים, אוהבת את העוגות הקלאסיות של פעם. בלי להתחכם יותר מדי, בלי מיליון ואחת שכבות, בלי זיקוקין, את הטעמים הפשוטים. אז נכון שלטבעונים שבינינו יש מגבלות מסוימות, אבל אין סיבה שלא נהנה מעוגת "דבש" קלאסית של פעם. עוגה מתוקה, נימוחה שמשלבת תפוחים בפנים ובעיניי הכי מסמלת את ראש השנה.

למתכונים נוספים של שני רייך

6תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 (14)

רכיבים

½ 1 כוסות רסק תפוחים

¾ כוס שמן צמחי

¾ כוס סילאן (אפשר ¼ מייפל ו1/2 סילאן)

¼ כוס סוכר חום

¾ 2 כוסות קמח רגיל

½ כפית אבקת אפייה

1 כפית קינמון

2 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות.

בקערה מערבבים רסק תפוחים, שמן וסילאן, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
בקערה נוספת מנפים את הקמח, אבקת אפייה ומוסיפים את הקינמון.

יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומקפלים לתערובת אחידה.
יוצקים בתבנית אינגליש קייק חצי מהתערובת, מפזרים את התפוחים החתוכים, ושוב את שאר התערובת.

אופים למשך חצי שעה או עד שקיסם יוצא עם פירורים.
מצננים לגמרי ומגישים.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות