ארטיק סולרו טבעוני ביתי

הטמפרטורות מסרבות לרדת? הכינו בקלות ארטיק טבעוני, כיפי וזול בהרבה ממה שתמצאו בסופר

שני רייך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ארטיק מנגו טבעוני
ארטיק מנגו טבעוניצילום: רועי קאשי
שני רייך
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 ארטיקים

רגע לפני שהקיץ נעלם ועמו המנגו האהוב עלי, ועצם העובדה שמד הטמפרטורות לא עושה סימנים של שפיות – החלטתי לעשות לביתי את אחד הארטיקים האהובים עלי – הסולרו. כיוון שלא מצאתי אותו בגרסה הטבעונית החלטתי להכין לבד ולנצל את המנגו הטרי שעדיין זמין בכל מקום עכשיו.

כמובן שאפשר להחליף את המנגו בכל פרי אחר שחשקה נפשכם, רק צריך ללמוד את העיקרון. הבונוס במתכון זה שהוא עם ארבעה רכיבים בלבד ותוך כמה שעות תזכו בארטיק מרענן, זול בהרבה מזה שבסופר ובעיקר טבעוני וטעים.

למתכונים נוספים של שני רייך

רכיבים

  • 3 יחידות מנגו (אני מעדיפה מנגו מאיה)
  • פחית קרם קוקוס קר (אחרי לילה במקרר)
  • 50 מ"ל שמנת צמחית
  • כפית מחית/תמצית וניל
  • פטל טרי קצוץ (או פרי יער אהוב אחר)

הוראות הכנה

טוחנים את המנגו למחית חלקה.

מקציפים את השמנת המתוקה, קרם הקוקוס הקר ואת הווניל עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

מוסיפים את מחית המנגו ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וכתומה.

להוסיף את הפטל הטרי, בכמות שאוהבים, אפשר גם להשמיט אותו.

מעבירים לתבניות ארטיק או לקופסא ומקפיאים למשך 5 שעות (מומלץ להיעזר בשקית זילוף).

מוציאים ואוכלים.

שני רייך

שני רייך היא קונדיטורית בעלת התמחות בקינוחים טבעונים

תגובות