ארטיק סולרו טבעוני ביתי - קינוחים טבעונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארטיק סולרו טבעוני ביתי

הטמפרטורות מסרבות לרדת? הכינו בקלות ארטיק טבעוני, כיפי וזול בהרבה ממה שתמצאו בסופר

6 ארטיקים דרגת קושי: קל
ארטיק מנגו טבעוני
רועי קאשי

רגע לפני שהקיץ נעלם ועמו המנגו האהוב עלי, ועצם העובדה שמד הטמפרטורות לא עושה סימנים של שפיות – החלטתי לעשות לביתי את אחד הארטיקים האהובים עלי – הסולרו. כיוון שלא מצאתי אותו בגרסה הטבעונית החלטתי להכין לבד ולנצל את המנגו הטרי שעדיין זמין בכל מקום עכשיו.

כמובן שאפשר להחליף את המנגו בכל פרי אחר שחשקה נפשכם, רק צריך ללמוד את העיקרון. הבונוס במתכון זה שהוא עם ארבעה רכיבים בלבד ותוך כמה שעות תזכו בארטיק מרענן, זול בהרבה מזה שבסופר ובעיקר טבעוני וטעים.

למתכונים נוספים של שני רייך

10תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

3 יחידות מנגו (אני מעדיפה מנגו מאיה)

פחית קרם קוקוס קר (אחרי לילה במקרר)

50 מ"ל שמנת צמחית

כפית מחית/תמצית וניל

פטל טרי קצוץ (או פרי יער אהוב אחר)

הוראות הכנה

טוחנים את המנגו למחית חלקה.

מקציפים את השמנת המתוקה, קרם הקוקוס הקר ואת הווניל עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

מוסיפים את מחית המנגו ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וכתומה.

להוסיף את הפטל הטרי, בכמות שאוהבים, אפשר גם להשמיט אותו.

מעבירים לתבניות ארטיק או לקופסא ומקפיאים למשך 5 שעות (מומלץ להיעזר בשקית זילוף).

מוציאים ואוכלים.

 

טיפים

*אפשר להשמיט את השמנת הצמחית, רק חשוב לדעת שהיא נותנת מרקם קרמי יותר.

*לא חובה להשתמש בפטל טרי, אפשר קפוא או כל פרי אחר ואפשר גם לוותר על פרי בכלל.

*הארטיקים טעימים לאכילה במשך 5 ימים.

*אם אין לכם תבניות לארטיקים אפשר להשתמש בכוסות חד פעמיות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות