עוגת תפוזים טבעונית - קינוחים טבעונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת תפוזים טבעונית

קערה אחת, כמה ערבובים ולתנור - הכירו את הגרסה הטבעונית לעוגת התפוזים הקלאסית

תבנית אינגליש קייק דרגת קושי: קל
עוגת התפוזים של שני רייך
11תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 (14)

רכיבים

140 גרם (כוס וחצי) קמח

200 גרם (כוס) סוכר
100 גרם (כוס) שבבי קוקוס
1 שקית אבקת אפייה
קורט מלח
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס מיץ תפוזים טבעי
1/2 כפית מחית וניל איכותית

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים תבנית אינגליש קייק.
מערבבים בקערה קמח, סוכר, אבקת האפייה, קוקוס ומלח.
מוסיפים את השמן, את המיץ תפוזים ומחית הווניל. טורפים עד שהתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים כ- 35 דקות או שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות