זהירות, ממכר: מאיפה יגיע המשלוח הכי מוצלח לקראק פאי?
עם פיסטוק, אבקת תירס או מאצ'ה, זעפרן, קינמון, גרידת תפוז או ליים וקצפת יוגורט לא מתוקה כדי לאזן את הסוכר – כל עוגות הקראק פאי המצטיינות במשלוח (וגם בטייק אוויי)

קראק פאי קלאסי של גוז' ודניאלצילום: מוטי מילרוד
"קראק פאי", אותו פאי דביק מדי ומתוק מדי-מדי, שמתרחשת בו אלכימיה מסתורית שמחברת שיבולת שועל עם סוכר וחמאה (ועוד חמאה, ושוב סוכר) הוא שחזור ולידה מחודשת של עוגה מאוד ותיקה. אותה עוגה, שקרויה באופן אירוני ומודע לעצמו "Just Pie", כאילו כדי לומר שאין בה שום דבר מיוחד. Just Pie, או בעברית "רק פאי", בשונה משלל סוגי פאי עונתיים כפאי דלעת חורפי, פאי פקאן או פאי תותים, כשמו כן הוא – הוא רק פאי, ללא תוספות או קישוטים. מבוסס על חומרי הגלם הבסיסיים לכאורה: סוכר, חלב, ביצים, שיבולת שועל ומלא, מלא חמאה.