זהירות, ממכר: מאיפה יגיע המשלוח הכי מוצלח לקראק פאי?

עם פיסטוק, אבקת תירס או מאצ'ה, זעפרן, קינמון, גרידת תפוז או ליים וקצפת יוגורט לא מתוקה כדי לאזן את הסוכר – כל עוגות הקראק פאי המצטיינות במשלוח (וגם בטייק אוויי)

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קראק פאי הקלאסי של גוז' ודניאל
קראק פאי קלאסי של גוז' ודניאלצילום: מוטי מילרוד
רוני קשמין
רוני קשמין

"קראק פאי", אותו פאי דביק מדי ומתוק מדי-מדי, שמתרחשת בו אלכימיה מסתורית שמחברת שיבולת שועל עם סוכר וחמאה (ועוד חמאה, ושוב סוכר) הוא שחזור ולידה מחודשת של עוגה מאוד ותיקה. אותה עוגה, שקרויה באופן אירוני ומודע לעצמו "Just Pie", כאילו כדי לומר שאין בה שום דבר מיוחד. Just Pie, או בעברית "רק פאי", בשונה משלל סוגי פאי עונתיים כפאי דלעת חורפי, פאי פקאן או פאי תותים, כשמו כן הוא – הוא רק פאי, ללא תוספות או קישוטים. מבוסס על חומרי הגלם הבסיסיים לכאורה: סוכר, חלב, ביצים, שיבולת שועל ומלא, מלא חמאה.

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ