עוגת פרג קוקוס ושוקולד לבן מ ע ו ל ה - טאצ' פוד - הארץ

עוגת פרג קוקוס ושוקולד לבן מ ע ו ל ה

כמה קלה? ככה טובה: עוגה בחושה רכה ועסיסית שמשלבת קוקוס, פרג ושוקולד לבן. מי צריך יותר?

מיכל רוזנבך
מיכל רוזנבך
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
עוגת פרג קוקוס
קרדיט: תומר אפלבאום
מיכל רוזנבך
מיכל רוזנבך
מיכל רוזנבך
מיכל רוזנבך |טאצ' פוד

נעים מאד אני מיכל. ואני מאד אוהבת אוכל. אוהבת לאכול, לבשל, לקרוא על אוכל, ולא פחות – לדבר עליו.

מכירים את האנשים האלה שמתי שלא תתקילו אותם תמיד ישמחו לצלול איתכם לשיחה על מאכל מסעיר שאכלו/מסעדה חדשה שביקרו בה/מנה שבישלו והצליחה – אני אחת מהם!

מאז שאני זוכרת את עצמי, אוכל וההתעסקות בו היוו חלק דומיננטי בחיי. שתי הסבתות שלי היו בשלניות בחסד, כל אחת בתחומה ועם המנות המיוחדות שאפיינו אותה, ואמא שלי.. הו אמא שלי... בואו נגיד שגם בבישול ממש יש לה את זה.

מי צריך עוד בלוג על אוכל? מה יש לי לחדש עם כל המידע המטורף שיש כבר? הכירו את המקום שלי לשתף, לספר ולעסוק באוכל ואם עוד יעניין מישהו לקרוא את מה שאכתוב, ואולי אפילו לקחת איתו משהו, אז בכלל עשיתי את שלי.

למתכונים נוספים - TouchFood

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ