קוראים לזה שגעת

כך הפך הקייל לגיבור על

המלך החדש של התזונה האמריקאית, הקייל, הוא כרוב שפעם שימש לנוי והיום מככב בסלט, מעובד לקרקר וצ'יפס, זוכה לעיסוי ולשמות חיבה נשיים. האם הירק הסיבי והמריר באמת כל כך בריא, איזה זן מעדיפות התל אביביות ומה הסיכוי של החקלאי נעם יעקבא לנצח עם ארטישוק?

דפנה ארד
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דפנה ארד

שמו בעברית כרוב־על או כרוב־עלים, ובאנגלית Kale. זה שם של כוכב קליפורני מריר עם בלורית מקורזלת, וזה בדיוק מה שהוא. הוא מזכיר חסה ערבית שעשתה סלסול תמידי, יש לעליו מירקם של דינוזאור צמחוני, צבע ירוק עז וטעם של מרור שנפל לבוץ, וכשלא מתייחסים אליו כמה שעות, הוא מתעייף ומצהיב. מבילוי קצר בקרב ה"פודיס", מלקקי האצבעות של החוף המערבי, קל לזהות שהוא נושא להפרעה טורדנית־כפייתית קולינרית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ