בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: ארטישוק בגריל

לדמיין את עצמכם בספרד: מתכון לארטישוק בגריל של השף עינב אזגורי

תגובות

חומרים (לארבעה סועדים):

  • 4 ארטישוקים משומרים, חצויים לאורך
  • 4 פרוסות בגט איכותי
  • 2 כדורי מוצרלה
  • שן שום אחת חצויה

לרוטב מוחו:

  • צרור פטרוזיליה
  • חצי פלפל ירוק קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • רבע כוס שמן זית
  • 1 כפית חרדל גדושה
  • מיץ מלימון אחד

הכנה:

מכינים את רוטב המוחו:

קוצצים את הפטרוזיליה בסכין הכי דק שאפשר. מערבבים עם השום הקצוץ, הלימון, חרדל, פלפל ירוק ושמן זית ומתבלים במלח לפי הטעם.

על פלנצ'ה או על מחבת ברזל צולים את הארטישוק ללא שמן ואת פרוסות הבגט. משפשפים שן שום חצויה על כל פרוסת לחם ומניחים מעליה שני חצאי ארטישוק. יוצקים מעט רוטב מוחו ומניחים חצי כדור מוצרלה ליד.

באדיבות השף עינב אזגורי

דניאל לילה


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו