בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: אספרגוס בגריל עם טופו ועשבי תיבול

32 אספרגוסים שטופים, 6 כוסות מים, כפית מלח, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם, 4 כפות טופו, 1 כף פטרוזיליה קצוצה, 1 כף עירית קצוצה, 1 כף כוסברה קצוצה, 1/2 שן שום קצוצה דק, כפית פרג קלוי מעט במחבת

תגובות

חומרים (4 מנות):

32 אספרגוסים שטופים

6 כוסות מים

כפית מלח

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

4 כפות טופו

1 כף פטרוזיליה קצוצה

1 כף עירית קצוצה

1 כף כוסברה קצוצה

1/2 שן שום קצוצה דק

כפית פרג קלוי מעט במחבת

הכנה:

מסירים את החלק התחתון של האספרגוסים. מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח.

חולטים את האספרגוסים דקה. מסננים ומקררים במי קרח. מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.

מניחים את האספרגוסים החלוטים על גריל חם 3 דקות וקולים מכל הצדדים.

מערבבים בקערה טופו, עשבי תיבול ושום. ממליחים במידת הצורך.

מניחים את האספרגוס הקלוי על צלחת הגשה, מניחים מעל טופו מתובל, מפזרים פרג ומגישים.

באדיבות השף צ'רלי פדידה

דן פרץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו