מתכון: אספרגוס בגריל עם טופו ועשבי תיבול

32 אספרגוסים שטופים, 6 כוסות מים, כפית מלח, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם, 4 כפות טופו, 1 כף פטרוזיליה קצוצה, 1 כף עירית קצוצה, 1 כף כוסברה קצוצה, 1/2 שן שום קצוצה דק, כפית פרג קלוי מעט במחבת

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ

חומרים (4 מנות):

32 אספרגוסים שטופים

6 כוסות מים

כפית מלח

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

4 כפות טופו

1 כף פטרוזיליה קצוצה

1 כף עירית קצוצה

1 כף כוסברה קצוצה

1/2 שן שום קצוצה דק

כפית פרג קלוי מעט במחבת

הכנה:

מסירים את החלק התחתון של האספרגוסים. מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח.

חולטים את האספרגוסים דקה. מסננים ומקררים במי קרח. מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.

מניחים את האספרגוסים החלוטים על גריל חם 3 דקות וקולים מכל הצדדים.

מערבבים בקערה טופו, עשבי תיבול ושום. ממליחים במידת הצורך.

מניחים את האספרגוס הקלוי על צלחת הגשה, מניחים מעל טופו מתובל, מפזרים פרג ומגישים.

באדיבות השף צ'רלי פדידה

צילום: דן פרץ

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ