קוראים לזה שגעת |
כך הפך הקייל לגיבור על
המלך החדש של התזונה האמריקאית, הקייל, הוא כרוב שפעם שימש לנוי והיום מככב בסלט, מעובד לקרקר וצ'יפס, זוכה לעיסוי ולשמות חיבה נשיים. האם הירק הסיבי והמריר באמת כל כך בריא, איזה זן מעדיפות התל אביביות ומה הסיכוי של החקלאי נעם יעקבא לנצח עם ארטישוק?
שמו בעברית כרוב־על או כרוב־עלים, ובאנגלית Kale. זה שם של כוכב קליפורני מריר עם בלורית מקורזלת, וזה בדיוק מה שהוא. הוא מזכיר חסה ערבית שעשתה סלסול תמידי, יש לעליו מירקם של דינוזאור צמחוני, צבע ירוק עז וטעם של מרור שנפל לבוץ, וכשלא מתייחסים אליו כמה שעות, הוא מתעייף ומצהיב. מבילוי קצר בקרב ה"פודיס", מלקקי האצבעות של החוף המערבי, קל לזהות שהוא נושא להפרעה טורדנית־כפייתית קולינרית.
כתבות מומלצות

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

נילחם על זכותו של כל יהודי לקלל את האמ־אמא של כל ערבי

יש ילדות שההתבגרות המינית שלהן מתחילה בגיל 6. אין הסבר לתופעה

מדובר בכישרון מפתיע של סופר גדול. זה הספר שאני הייתי רוצה לכתוב

גם הטבח בטקסס לא ישנה את עמדת השופטים השמרנים בעליון בארה"ב
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
