מתכון: ירקות שורש צלויים - ירקות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: ירקות שורש צלויים

לא רק תפוחי אדמה אפויים. בשווקים אפשר למצוא היום בקלות גזרים צבעוניים וחוץ מהם גם בטטות ופלפלים חריפים הם חגיגה בתנור

6 סועדים דרגת קושי: קל
ירקות שורש צלויים
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

6 גזרים סגולים או רגילים, קלופים וחצויים לאורכם לשניים

6 גזרים עגולים קלופים וחצויים לאורכם לשניים
6 בטטות קטנות שטופות היטב וחצויות לאורכן לשניים
פלפל ירוק חריף חצוי לאורכו לשניים
חצי ראש שום
3 ענפי טימין

לרוטב:

2 כפות רוטב סויה יפני

3 כפות דבש סמיך
רבע כוס שמן זית
כף רוטב צ'ילי מתוק תאילנדי
2 כפיות חרדל גרגירים
רבע כפית מלח אטלנטי
חצי כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב עד לקבלת משחה עדינה. מניחים את כל הירקות בתבנית, מעל נייר אפייה. שופכים מעל את הרוטב וצולים עד השחמה כ-40 דקות ללא כיסוי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות