ארטישוק על הגריל, ברוטב מוחו ומוצרלה - ירקות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ארטישוק על הגריל, ברוטב מוחו ומוצרלה

לדמיין את עצמכם בספרד: מתכון לארטישוק בגריל של השף עינב אזגורי

4 מנות דרגת קושי: קל
ארטישוק
דניאל לילה
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 ארטישוקים משומרים, חצויים לאורך

4 פרוסות בגט איכותי
2 כדורי מוצרלה
שן שום אחת חצויה

לרוטב מוחו:

צרור פטרוזיליה

חצי פלפל ירוק קצוץ
2 שיני שום קצוצות דק
רבע כוס שמן זית
1 כפית חרדל גדושה
מיץ מלימון אחד

הוראות הכנה

מכינים את רוטב המוחו:

קוצצים את הפטרוזיליה בסכין הכי דק שאפשר. מערבבים עם השום הקצוץ, הלימון, חרדל, פלפל ירוק ושמן זית ומתבלים במלח לפי הטעם.

על פלנצ'ה או על מחבת ברזל צולים את הארטישוק ללא שמן ואת פרוסות הבגט. משפשפים שן שום חצויה על כל פרוסת לחם ומניחים מעליה שני חצאי ארטישוק. יוצקים מעט רוטב מוחו ומניחים חצי כדור מוצרלה ליד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות