עולש בלדי - ירקות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עולש בלדי

מתוך הספר "נצרת עיר קולינרית מרתקת" מאת אלינוער רבין, הוצאת מורותום

דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג עולש

3 בצלים קצוצים גס

5 כפות שמן זית

מלח

הוראות הכנה

שוטפים את העולש וחותכים גס

מבשלים 3 דקות בסיר עם מים רותחים ומעט מלח

מסננים היטב

מטגנים את הבצל בשמן זית חם, עד שמזהיב

מוסיפים את העולש וממשיכים לבשל תוך ערבוב

מתבלים במלח



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות