עולש בלדי

מתוך הספר "נצרת עיר קולינרית מרתקת" מאת אלינוער רבין, הוצאת מורותום

הארץ
אלינוער רבין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
אלינוער רבין
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • 1 ק"ג עולש
  • 3 בצלים קצוצים גס
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח

הוראות הכנה

שוטפים את העולש וחותכים גס

מבשלים 3 דקות בסיר עם מים רותחים ומעט מלח

מסננים היטב

מטגנים את הבצל בשמן זית חם, עד שמזהיב

מוסיפים את העולש וממשיכים לבשל תוך ערבוב

מתבלים במלח

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ