ארטישוק במילוי גבינת טולום עטוף בקדאיף - ירקות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ארטישוק במילוי גבינת טולום עטוף בקדאיף

לבבות ארטישוק ממלואים גבינה ועטופים בשכבה דקה וזהובה של אטריות קדאיף

4 מנות דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

8 לבבות ארטישוק טרי עם הגבעול

מעט יין לבן
חופן עלי טימין
2 כפות שמן זית
חבילת אטריות קדאיף (כ-500 גרם)
100 גרם חמאה מומסת
גבינת טולום (או גבינה מלוחה שמנה אחרת)
חופן עלי מרווה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

מבשלים את לבבות הארטישוק עם מים, יין לבן, טימין ושמן זית כ-35 דקות.

חוצים את לבבות הארטישוק באופן חלקי לאורך. ממלאים כל אחד בגבינה. מניחים על כל לב עלה של מרווה ומתבלים במלח ופלפל.

מערבבים את אטריות הקדאיף בחמאה. עוטפים כל לב ארטישוק בשכבה דקה של קדאיף ומהדקים.

אופים על מגש משומן קלות בתנור חם (180 מעלות), עד להזהבה.

באדיבות השף עמוס שיאון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות