בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכינו את הפריזר: איך מכינים ארטיקים מקסיקניים?

הפאלטאס - הארטיקים המקסיקניים על בסיס פירות טבעיים הפכו לקינוח מבוקש בשנים האחרונות. רגע לפני שהקיץ מתחיל כך תכינו ארטיקים לא רק לילדים

5תגובות

בלי ששמנו לב, הקיץ הביא גחמה חדשה-ישנה אל תפריט הקינוחים: ארטיקים טבעיים מפירות ושאר תוספות יצירתיות, כמו חמאת בוטנים (כפי שמיד תראו), או וניל, שוקולד, חלב, טחינה, קינמון, אלכוהול ועוד. אחת מחלוצות התחום היא נעמי זיסבלט שנתקלה במקרה בפאלטאס במעדנייה לטינית, טעמה והתאהבה על המקום ברעיון של הקרטיב והחליטה לנסוע למקסיקו, כדי ללמוד את אמנות הפאלטאס. בינתיים התפשטו הקרטיבים בכל רחבי הארץ באין ספור גרסאות ובאין ספור מקומות. את הבסיס למתכון תוכלו ללמוד כעת ולהחליף אותו בכל פעם בחומרי גלם...

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו