בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

3 מתכונים קלים לקציצות צמחוניות לבשלן המתחיל

עם בטטה, כרישה או תרד ופטה: כל מבשל ביתי צריך שיהיו לו מתכונים קלים לקציצות צמחוניות טעימות ופשוטות להכנה

16תגובות

אין הרבה דברים יותר טעימים מקציצות שירדו הרגע מהאש והוכנסו לנשיקה של לחם עם קצת טחינה, עגבניות וחריף. בעצם יש - קציצות שאוכלים אותן ישר מהמחבת, כשהן לוהטות בפה ובשביל העונג הזה לא חייבים להיות שפים גדולים וגם לא טבחים מתקדמים. במדור "שיעור בבישול" הפעם שלושה מתכונים לקציצות צמחוניות קלות, פשוטות וטעימות שתמיד טוב שיהיה בבית לשעת חירום, באדיבות מסעדת המטבחון שבשוק הכרמל:   מתכון לקציצות בטטה אפויות חומרים: 4-5 בטטות גדולות צלויות בתנור 200 גרם קמח תופח כפית אגוז מוסקט...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו