בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים: לביבות טבעוניות שחייבים לנסות בבית

איך אתם מעדיפים את הלביבות שלכם: מטוגנות או אפויות? שלושה מתכונים ללביבות תפוחי אדמה עם שדרוגים שטעים לאכול כל השנה

7תגובות

בכל פעם מחדש אנחנו נזכרים כמה טעימות יכולות להיות הלביבות. היופי בכל זה הוא אין-ספור השילובים שניתן לעשות, כדי לחדש בכל פעם. במקום עוד מתכון שגרתי ללביבות תפוחי אדמה הנה שלושה מתכונים ללביבות מיוחדות וטעימות שיצרו דוכן nany משוקיסטה- שוק איכרים אורבני בדיזנגוף סנטר. מתכון ללביבות פיקנטיות לפני הכל לחמם תנור ל 180 מעלות . חומרים: 2 תפוחי אדמה מגורדים קטנים מגורדים* *לגרד את תפוחי האדמה הקלופים בחלקה הגס של הפומפייה לתוך מסננת שמונחת מעל קערה, כך שהנוזלים ירדו ויתנקזו בקערה. 1...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו