רוצים לאכול עוגות ללא רגשות אשם? הוסיפו ירקות לקינוח

בשנים האחרונות יותר ויותר חומרי גלם, שבאופן מסורתי היו משוייכים למנות העיקריות, מחלחלים לסוף הארוחה כקינוח. אז למה שלא תכינו בראוניז משעועית שחורה או טארט טאטן של חצילים?

זיו סנדלר, שף קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
זיו סנדלר, שף קונדיטור אורח

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ