בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רוצים לאכול עוגות ללא רגשות אשם? הוסיפו ירקות לקינוח

בשנים האחרונות יותר ויותר חומרי גלם, שבאופן מסורתי היו משוייכים למנות העיקריות, מחלחלים לסוף הארוחה כקינוח. אז למה שלא תכינו בראוניז משעועית שחורה או טארט טאטן של חצילים?

3תגובות
ריבת עגבניות ותותים
דודו בכר

לפני כשנתיים התנסיתי במתכון לא שגרתי: בראוניס משעועית שחורה. במבט ראשון המתכון היה נראה פשוט מדי. החלפה בסיסית של חומרים. לא משהו שיגרום לי ללכלך כלים, אתם יודעים. אך ההעדפות הבריאותיות של בת זוגי לא השאירו לי מקום לדחיינות. רציתי למצוא עוגה ללא רגשות אשם. וכמו שכבר ציינתי בעבר גם בבית אני אופה כל הזמן. לבסוף הכנתי את העוגה בחוסר חשק והתלהבות והאמת, לא האמנתי שהתוצאה תעבור את סף הקונדיטור המחמיר שלי. אך התבדיתי, זה היה בראוניס לעילא ולעילא. נימוח, שוקולדי ובלי טיפת כבדות. הוא היה נראה מצויין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו