רוצים לאכול עוגות ללא רגשות אשם? הוסיפו ירקות לקינוח

בשנים האחרונות יותר ויותר חומרי גלם, שבאופן מסורתי היו משוייכים למנות העיקריות, מחלחלים לסוף הארוחה כקינוח. אז למה שלא תכינו בראוניז משעועית שחורה או טארט טאטן של חצילים?

זיו סנדלר, שף קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
זיו סנדלר, שף קונדיטור אורח

לפני כשנתיים התנסיתי במתכון לא שגרתי: בראוניס משעועית שחורה. במבט ראשון המתכון היה נראה פשוט מדי. החלפה בסיסית של חומרים. לא משהו שיגרום לי ללכלך כלים, אתם יודעים. אך ההעדפות הבריאותיות של בת זוגי לא השאירו לי מקום לדחיינות. רציתי למצוא עוגה ללא רגשות אשם. וכמו שכבר ציינתי בעבר גם בבית אני אופה כל הזמן. לבסוף הכנתי את העוגה בחוסר חשק והתלהבות והאמת, לא האמנתי שהתוצאה תעבור את סף הקונדיטור המחמיר שלי. אך התבדיתי, זה היה בראוניס לעילא ולעילא. נימוח, שוקולדי ובלי טיפת כבדות. הוא היה נראה מצויין ומפתה. למדתי לקח של צניעות מכל החוויה הזאת. וזה היה לקח טעים במיוחד.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ