בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

7 חומרי גלם בריאים שתמיד כדאי שיהיו במטבח

ממש כמו מוצרי מזווה רגילים, אפשר להרכיב מהם מאכלים ותבשילים שונים, לשבץ בשייקים או לנשנש כחטיפים – רק בריאים יותר. לגזור ולשמור, כדי שתמיד יהיה בבית

18תגובות
אגוזים

לפעמים אנחנו גומרים בלבנו להתחיל שגרת חיים בריאה יותר, אבל ברגע האמת בבואנו לשלוח יד למזווה כדי להכין תבשיל מזין, כל מה שאנחנו מוצאים שם זה תירס גמדי, רסק עגבניות וקומפוט בפחית שימורים משנות התשעים המוקדמות. ובכן, לא עוד. באמצעות הרשימה הבאה המונה שמונה קטגוריות של חומרי גלם חיוניים – שגרת חיים בריאה עשויה להיות ישימה, פשוטה ואפילו מהנה. עכשיו רק נשאר להחליט שמ-מחר מתחילים. אגוזים ופירות יבשים בשעת אחר הצהריים, כשהרעב של פוסט ארוחת הצהריים מתגנב ועולה חשק בלתי נשלט כמעט לנשנש – אגוזים ופירות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו