7 חומרי גלם בריאים שתמיד כדאי שיהיו במטבח
ממש כמו מוצרי מזווה רגילים, אפשר להרכיב מהם מאכלים ותבשילים שונים, לשבץ בשייקים או לנשנש כחטיפים – רק בריאים יותר. לגזור ולשמור, כדי שתמיד יהיה בבית
לפעמים אנחנו גומרים בלבנו להתחיל שגרת חיים בריאה יותר, אבל ברגע האמת בבואנו לשלוח יד למזווה כדי להכין תבשיל מזין, כל מה שאנחנו מוצאים שם זה תירס גמדי, רסק עגבניות וקומפוט בפחית שימורים משנות התשעים המוקדמות. ובכן, לא עוד. באמצעות הרשימה הבאה המונה שמונה קטגוריות של חומרי גלם חיוניים – שגרת חיים בריאה עשויה להיות ישימה, פשוטה ואפילו מהנה. עכשיו רק נשאר להחליט שמ-מחר מתחילים.

רוני קשמין
כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ
באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/