טוסט אבוקדו טבעוני מושלם בשש דרכים

מטוסט אבוקדו מתוק ושוקולדי, דרך טוסט מקסיקני-פיקנטי ועד טוסט עשיר בחלבון לחלון הזמן של אחרי האימון או סתם כך, כשמתעורר הרעב. כל הדרכים הבריאות לטוסט הנחשק ביותר בניו יורק

אודי סהר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אודי סהר

טוסט האבוקדו הוא בוודאי בין המנות הוויראליות ביותר שכבשו את האינטרנט (ואת בתי הקפה בערים הגדולות) בשנים האחרונות. השידוך בין לחם קלוי לאבוקדו הוא כל כך פשוט ויומיומי, עד שעולה התהייה – איך מאכל כל כך פשוט ויומיומי יכול לעורר כזו סערה. מצד שני, אולי דווקא בזכות ולא למרות הפשטות הזו, הצליח טוסט האבוקדו לעורר כזה עניין גדול. תכופות, טוסט האבוקדו אף מתקשר עם בריאותנות, טרנד או לאו, ואפשר למצוא אותו בנקל בבתי הקפה הנחשבים והמדוברים – בניו יורק, סן פרנסיסקו או אוסטרליה ובפרט, במלבורן ובסידני. אפילו גווינת' פאלטרו, השחקנית-בריאותנית וידוענית (לא בהכרח בסדר חשיבות זה) הזכירה לא אחת את טוסט האבוקדו בספרי הבישול שלה ("It's All Good" ו-"It's All Easy") שם העידה כי היא אוכלת את המנה בתדירות גבוהה והסבירה: "זה השילוש הקדוש בין אוכל טבעוני, אבוקדו וקצת מלח – שהופך את הטוסט הזה להיות כמו ג'ינס מועדף – הוא כל כך אמין וקל, ותמיד בדיוק מה שמתחשק עכשיו".  

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ