בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קציצות זוקיני, פרמזן ונענע יבשה של עומר מילר

מרכיבים: 8 קישואים מסוג זוקיני, 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת, 100 גרם גבינת סנט מור, 100 גרם שקדים קלויים קצוצים, 1 בצל לבן קצוץ, 3 שיני שום כתושות, 1/4 כוס נענע יבשה קצוצה, 1/2 כוס נענע טרייה קצוצה

תגובות

מרכיבים

  • 8 קישואים מסוג זוקיני
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 100 גרם גבינת סנט מור
  • 100 גרם שקדים קלויים קצוצים
  • 1 בצל לבן קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/4 כוס נענע יבשה קצוצה
  • 1/2 כוס נענע טרייה קצוצה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 ביצים
  • 1.5 כוסות פירורי לחם
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן זית

ההכנה

  1. מגררים את הקישואים בפומפייה וסוחטים היטב. מוסיפים את שאר המרכיבים ומאחדים לתערובת אחידה. אם התערובת דביקה, מוסיפים מעט פירורי לחם. אם היא יבשה מוסיפים ביצה נוספת.
  2. מחממים שמן זית במחבת, צורבים את הקציצות היטב משני הצדדים ומסדרים בתבנית שרופדה בנייר אפייה.
  3. לפני ההגשה מחממים תנור ל-200 מעלות, מכניסים את התבנית ואופים במשך שבע דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו