בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: ספגטי עגבניות ושמן זית

מרכיבים: קופסת שימורי עגבניות מרוסקות, רבע כוס שמן זית, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, שן שום, חבילת ספגטי מבושלת לרמת אל דנטה

4תגובות

רוטב חלק ורך שמקבל אווריריות נפלאה מערבול ממושך בבלנדר. אפשר להגישו עם שניצל או חזה עוף בגריל, פילה דג סלמון או דג לבן, צרובים במחבת עם מעט שמן זית ומלח. אפשר לבשלו (לאחר הטחינה) עם עיגולי נקניקיות אורגניות, שהן היחידות שמכילות 95% בשר עוף.

חומרים (ל-4 מנות):

  • קופסת שימורי עגבניות מרוסקות
  • רבע כוס שמן זית
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • שן שום
  • חבילת ספגטי מבושלת לרמת אל דנטה

הכנה:

מבשלים את כל החומרים בסיר מכוסה למשך חצי שעה. מעבירים לבלנדר וטוחנים למשך עשר דקות. מחממים בשנית ומגישים עם ספגטי, פנה או כל פסטה אהובה אחרת.

ספגטי עגבניות ושמן זית
לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו