בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קנלוני עגבניות וגבינות של השף קים נווה

רוצו לסופר וקנו קנלוני יבש ותמלאו ברוטב נפלא של עגבניות, גבינות ותמרים. התוצאה? המנה לאכול אותה בערב חורפי

3תגובות
עדי ליבמן

מתכון לקנלוני עגבניות וגבינות

חומרים (לשישה סועדים):

  • חצי קילו קנלוני
  • 250 גרם תמרים מגולענים
  • 200 גרם גבינת עזים
  • 200 גרם גבינת שמנת 30% שומן
  • 200 גרם גבינה בולגרית קשה
  • שמן זית
  • חצי ליטר רוטב עגבניות
  • כף סילאן
  • שקית זילוף
  • מלח, פלפל לבן וקינמון

 

הכנה:

קוצצים את התמרים ומערבבים אותן בקערה עם כל הגבינות. לתערובת מוסיפים כפית מלח, פלפל לבן וחצי כפית קינמון. ממלאים את הקנלוני באמצעות שקית זילוף בתערובת שנוצרה. משמנים תבנית אפייה בשמן זית, ומניחים עליה את הקנלוני הממולאים זה לצד זה. יוצקים מעל חצי ליטר של רוטב עגבניות וכף סילאן. אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו