מתכון: גרנולה ערמונים ותמרים ללא סוכר

שילוב תמרים וערמונים בתערובת הגרנולה מוסיף לה טעם ומרקם מיוחדים. פלא שזה המתכון האהוב עלי?

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
  • 100 גרם שיבולת שועל מלאה
  • 60 גרם אגוזי ברזיל קצוצים גס
  • 60 גרם שקדים
  • 30 גרם שומשום
  • 60 גרם גרעיני חמניות
  • 60 גרם גרעיני דלעת
  • 100 גרם פתיתי כוסמין
  • 150 גרם ערמונים קלופים באריזת ואקום קצוצים גס
  • 100 גרם (10-12 יחידות) תמרים מזן דקל נור קצוצים גס
  • 80 מ"ל (שליש כוס) תרכיז תפוחים טבעי
  • שלוש כפות שמן גרעיני ענבים או שמן חמניות
גרנולה ערמונים ותמרים ללא סוכרצילום: לימור לניאדו תירוש

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ