בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: גרנולה ערמונים ותמרים ללא סוכר

שילוב תמרים וערמונים בתערובת הגרנולה מוסיף לה טעם ומרקם מיוחדים. פלא שזה המתכון האהוב עלי?

תגובות

בזכות מתיקותה העדינה, המושגת על ידי תרכיז תפוחים טבעי בלבד, זו הגרנולה האהובה עלי. שילוב תמרים וערמונים בתערובת מוסיף לה טעם ומרקם מיוחדים. מומלץ לאכול אותה לארוחת בוקר לצד יוגורט סמיך וכפית דבש. לגיוון אפשר להוסיף שזיפים מיובשים קצוצים, בננות מיובשות, חלבה וצימוקים שחורים

חומרים (10 מנות):

  • 100 גרם שיבולת שועל מלאה
  • 60 גרם אגוזי ברזיל קצוצים גס
  • 60 גרם שקדים
  • 30 גרם שומשום
  • 60 גרם גרעיני חמניות
  • 60 גרם גרעיני דלעת
  • 100 גרם פתיתי כוסמין
  • 150 גרם ערמונים קלופים באריזת ואקום קצוצים גס
  • 100 גרם (10-12 יחידות) תמרים מזן דקל נור קצוצים גס
  • 80 מ"ל (שליש כוס) תרכיז תפוחים טבעי
  • שלוש כפות שמן גרעיני ענבים או שמן חמניות

הכנה:

מחממים תנור ל-140 מעלות.

מערבבים גרעינים, אגוזים, פתיתי כוסמין, שיבולת שועל וערמונים בקערה. בוזקים מעל שמן ותרכיז תפוחים ומערבבים היטב, עד ציפוי כל המרכיבים.

מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. משטחים היטב את התערובת לגובה ס"מ לכל היותר ואופים 45 דקות. בכל 10 דקות מערבבים את הגרנולה, כדי שהאגוזים לא ייחרכו.

מוציאים מהתנור, מערבבים מיד עם התמרים הקצוצים ומצננים.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו